Σχολικό Έτος 2019-20

 

Υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων 2020

 

Από τη Δευτέρα και μέχρι 17 Ιουλίου οι διαδικασίες για τα ...

 

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2020 ξεκινούν από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και λήγουν  την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 

Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση  http://exams.it.minedu.gov.gr , να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

 

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

 


Προκήρυξη Εισαγωγής στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού  Ακαδ. Έτους 2020-21

 

 

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη που αφορά στην εισαγωγή σπουδαστών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.). Όλοι οι υποψήφιοι/ες, από τις 16-06-2020  μέχρι και τις 16-07-2020 ημέρα Πέμπτη, πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση  και στη συνέχεια ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες να υποβάλουν, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν., τα αντίστοιχα δικαιολογητικά σύμφωνα με την προκήρυξη.

 Διαβάστε εδώ την προκήρυξη.  


Οδηγίες και Πρόγραμμα Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας για τους υποψηφίους για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α., ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

 


 Η Υγειονομική Εξέταση και η Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α., ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, θα διεξαχθούν από Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 μέχρι και Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής 04-05 Ιουλίου 2020).

  •  Η Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας με έδρα τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, θα δέχεται τους υποψηφίους στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (είσοδος από Πατρών Κλάους). Διαβάστε τα δικαιολογητικά και το πρόγραμμα εξέτασης εδώ.

  • Η Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας με έδρα τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήναςθα δέχεται τους υποψηφίους στο Κολλέγιο Αθηνών - Ψυχικού, οδός Στεφάνου Δέλτα, Είσοδος Εγκαταστάσεων έναντι οδού Τσοκόπουλου, Ψυχικό.  Διαβάστε τα δικαιολογητικά και το πρόγραμμα εξέτασης εδώ.

  •  Η Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας με έδρα τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνωνθα δέχεται τους υποψηφίους στο Εθνικό στάδιο "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" (Φώτου Τζαβέλλα 18 ι τηλ. 26510-29168) και στο κολυμβητήριο του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων {8ης Μεραρχίας 24 ι τηλ. 26510-35603). Διαβάστε τα δικαιολογητικά και το πρόγραμμα εξέτασης εδώ.

 


Προκήρυξη Διαγωνισμού για την Εισαγωγή Σπουδαστών στις Σχολές  Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το Σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη που αφορά την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές αξιωματικών και αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Η κατάθεση των δικαιολογητικών από τους υποψήφιους θα πρέπει να γίνει έως 12-06-2020 και ώρα 15.00, στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους. Διαβάστε την προκήρυξη εδώ.

  


Προκήρυξη Διαγωνισμού για την Εισαγωγή Σπουδαστών στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας
με το Σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

Πυροσβεστικό Σώμα on Twitter: "Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε συνεργείο ...

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη που αφορά την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. 
Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (www.fireservice.gr) από την Πέμπτη 28/05/2020 έως και την Πέμπτη 04/06/2020 (συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου).
Στη συνέχεια  οι υποψήφιοι θα πρέπει να εκτυπώσουν το αποδεικτικό της ηλεκτρονικής υποβολής (εις διπλούν) και να μεταβούν αυτοπροσώπως στις έδρες των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών, από την Παρασκευή 29/05/2020 έως και την Παρασκευή 05/06/2020 και από ώρα 08:00΄ έως ώρα 16:00΄ (συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου),για να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 
 Περισσότερα στην προκήρυξη.

 

 


Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών
Στρατιωτικών Σχολών Ακ. Έτους 2020-21

 Σχολες – Αθλητικός Όμιλος Κάλλιστος Ο.Α.Κ.Α Μαρούσι, Ακαδημίες ...

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για τις Στρατιωτικές Σχολές Ακ. Έτους 2020-21 με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Σ΄ αυτήν αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα προσόντα εισαγωγής των υποψηφίων, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και οι προθεσμίες υποβολής τους, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία. Η προκήρυξη...

Η Αίτηση και τα ∆ικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 00:00 έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και ώρα 24:00. Αίτηση...

 

 


Προκήρυξη  εισαγωγής  Ιδιωτών  στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων
Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 
και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων 
Ακαδ. Έτους 2020-21

 

 Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ: ''Λιμενικοί της Περιφέρειας έχουν μείνει δίχως ...

 

 Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.grη προκήρυξη για την εισαγωγή Ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Σε αυτήν αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα προσόντα εισαγωγής των υποψηφίων, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και οι προθεσμίες υποβολής τους, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία. 

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώνουν Ηλεκτρονικά την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση από τη Δευτέρα 11/05/2020 έως και την Κυριακή 24/05/2020.

 

Ακολούθως, πρέπει να εκτυπώσουν, να υπογράψουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωσή τους και αφού θεωρηθεί από αρμόδια Αρχή για το γνήσιο της υπογραφής να την υποβάλουν ταχυδρομικά, με συστημένη αλληλογραφία, μαζί με με πλήρη δικαιολογητικά, από τις ημερομηνίες από 11/05/2020 έως και 25/05/2020, στην Επιτροπή παραλαβής και ελέγχου δικαιολογητικών του διαγωνισμού στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής /Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη – Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).  Η Προκήρυξη...

 

 

 


Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

 

Εως 9 Απριλίου οι δηλώσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές – AstraTV

 Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων το Πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα ΕΠΑ.Λ. Οι εξετάσεις για τα Επαγγελματικά Λύκεια αρχίζουν την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 και ολοκληρώνονται την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020. Αναλυτικά το  Πρόγραμμα...

 


 

 

 Καθορισμός Σχολών και Τμημάτων πρόσβασης στην

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Αποφοίτων ΕΠΑ.Λ.

Πανεπιστήμιο Αθηνών: 48 Αίθουσες Τηλεμετάδοσης για εξ αποστάσεως ...

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων αναφορικά με τις Σχολές και τα Τμήματα Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των Αποφοίτων ΕΠΑ.Λ..

Το ΦΕΚ...

Σχολές Τομέα Πληροφορικής

Σχολές Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας

Σχολές Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών

Σχολές Τομέα Δομικών Έργων-Δομημένου Περιβάλλοντος

Κοινές σχολές όλων των Τομέων 


Καθορισμός προσόντων και προϋποθέσεων
υποψηφίων Λιμενικού Σώματος
με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Πανελλήνιες: Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στο Λιμενικό ...

 Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης απόφαση σχετική με τον καθορισμό των προσόντων, των προϋποθέσεων, των κατηγοριών των υποψηφίων, των κωλυμάτων κατάταξης και των διαδικασιών για την εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Περισσότερα...

 


Νέα Εξεταστέα Ύλη

Πανελλαδικών Μαθημάτων ΕΠΑ.Λ.

Πανελλαδικές 2020: Αυτή είναι η εξεταστέα ύλη

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων η νέα εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών Μαθημάτων ΕΠΑ.Λ. Η Εγκύκλιος.... 

Μαθήματα Γενικής Παιδείας

Μαθήματα Τομέα Πληροφορικής 

Μαθήματα Τομέα Υγεία-Πρόνοιας-Ευεξίας
  


Υποβολή Αίτησης Δήλωσης Συμμετοχής στις Πανελλαδικές

Εξετάσεις Αποφοίτων ΕΠΑΛ 2020

Ξεκινούν οι Αιτήσεις για τις Πανελλαδικές 2020 – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 

 Με εγκύκλιό του το Υπουργείο Παιδείας καλεί τους υποψήφιους/ες για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ έτους 2020 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά Αίτηση - Δήλωση, από Δευτέρα 30 Μαρτίου μέχρι και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, στο Λύκειο φοίτησής τους ή αν πρόκειται για απόφοιτους ΕΠΑΛ, στο ΕΠΑΛ αποφοίτησής τους ή στο πλησιέστερο ΕΠΑΛ στον τόπο κατοικίας τουςΤο email του σχολείου μας είναι: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 Ο υποψήφιος πρέπει να κατεβάσει και να αποθηκεύσει το αρχείο της Αίτησης – Δήλωσης στον υπολογιστή του. Στη συνέχεια το συμπληρώνει (μόνο τα γκρι στοιχεία) με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτει. Τέλος το αποστέλλει συμπληρωμένο ηλεκτρονικά (με e-mail) στο Λύκειο που φοιτά για ηλεκτρονική καταχώριση μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία (30 Μαρτίου ως 9 Απριλίου 2020). 
Για τους υποψηφίους (μαθητές/-τριες και αποφοίτους) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση επισημαίνεται ότι μαζί με την αίτηση-δήλωση πρέπει να αποστείλλουν με e-mail και τα σχετικά δικαιολογητικά στο ΕΠΑΛ φοίτησής τους, αφού τα έχουν σκανάρει ή φωτογραφίσει με κινητό τηλέφωνο, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης, δηλαδή μέχρι 9 Απριλίου 2020. Περισσότερα...
Αίτηση - Δήλωση
Οδηγίες Συμπλήρωσης Αίτησης


 

Ύλη Πανελλαδικών Μαθημάτων ΕΠΑΛ σχολ. έτους 2019-20 

 

 

 

 

We have 82 guests and no members online