Η Σχολική μας Εφημερίδα

"Μαθητοτυπία" - 9ο Φύλλο

  

 micro efaf 9 2020

 Το ένατο φύλλο της ετήσιας έκδοσης της σχολικής εφημερίδας του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου, που  εμπεριέχει θέματα που προσεγγίζουν με ευαισθησία και μεράκι πτυχές της καθημερινής μας ζωής, κυκλοφορεί ηλεκτρονικά, αφού η εκτύπωσή της ήταν ανέφικτη δεδομένων των υπαρχουσών συνθηκών (ευελπιστούμε ότι η εκτύπωση θα πραγματοποιηθεί με την πρώτη ευκαιρία).

 Στο παρόν φύλλο, οι μαθητές μας / δημοσιογράφοι καταπιάστηκαν με θέματα που αναφέρονται στις κοινωνικές και οικονομικές δομές της πόλης μας, στη δράση του σχολείου μας με τίτλο  «Ρομποτική και κλιματική αλλαγή - Εφαρμογές της στην Αγροτική Παραγωγή», συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας Τζιχριτζή Παναγιώτη, καθώς και με τον καταξιωμένο συγγραφέα Ισίδωρο Ζουργό.
 Επίσης, ομάδα μαθητών ήρθε σε επαφή και μίλησε με τον θίασο της παράστασης «Οργισμένα νιάτα» που παίχτηκε στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου με μεγάλη επιτυχία. Η εφημερίδα εμπλουτίζεται με μια σειρά πολλών και ενδιαφερόντων άρθρων μαθητών και καθηγητών του σχολείου μας.

 Όλα τα παραπάνω υλοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια των καθηγητριών Ζέικου Αικατερίνης ΠΕ06 και Παππά Αγγελικής ΠΕ02.

Η Εφημερίδα μας...

 

We have 76 guests and no members online