Σχολική Εφημερίδα "Μαθητοτυπία" - 8ο Φύλλο

  

8ofyllo page 

 

Το όγδοο φύλλο της ετήσιας έκδοσης της εφημερίδας τυπώθηκε και κυκλοφόρησε με πλούσιο περιεχόμενο και ενδιαφέροντα άρθρα. Η εμπλουτισμένη  έκδοση της «Μαθητοτυπίας» διαπραγματεύεται το θέμα  «Έξυπνες πόλεις – έξυπνες συσκευές» που αποτελεί μέρος της  4ης βιομηχανικής επανάστασης καθώς και την εκδήλωση που υλοποιήθηκε με τον ομώνυμο τίτλο.
Γίνεται, επίσης, μνεία στη θεατρική παράσταση που ανέβηκε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου από το σχολείο μας στις 2-4-2019 στα πλαίσια του 10ου  Μαθητικού θεατρικού Φεστιβάλ με τίτλο «Κρίστοφ3ρ» αφιερωμένα στα άτομα με αυτισμό. Στο θέμα του αυτισμού πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονική συνέντευξη με την Δρ. Αγγελική Κωτσοπούλου - Λογοπαθολόγος η οποία  παρουσιάζεται στο φύλλο της εφημερίδας.

Μαθητές–ρεπόρτερ της Α τάξης συνάντησαν τον επιτυχημένο επιχειρηματία κ. Πιστιόλα Κωνσταντίνο,  που τους παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη. Φωτογραφίες...

Η παρούσα έκδοση αναφέρεται ,επίσης, στην ομάδα θρύλο του Αγρινίου,  Παναιτωλικό και στον «μύθο » της κ. Φώτη Κωστούλα.

Εκτενή αναφορά στις δομές στήριξης της πόλης, έρεισμα απαραίτητο σε χαλεπούς οικονομικούς  καιρούς.  Φιλοξενεί ακόμη τις προσωπικότητες της πόλης μας και οι μαθητές «Μιλάνε για ό,τι αγαπάνε» κάνοντας αναδρομή στις πολυπληθείς εκδηλώσεις και δράσεις του σχολείου μας.

Το συντονισμό της ομάδας των μαθητών και τη συντακτική επιμέλεια είχαν οι καθηγήτριες Ζέικου Αικατερίνη (ΠΕ06) και Παππά Αγγελική (ΠΕ02), των οποίων η εξωδιδακτική τους ενασχόληση  αποδεικνύει εμπράκτως ότι ο παιδαγωγός μπορεί να εμπνέει τους μαθητές και να τους απελευθερώνει ταλέντα και κλίσεις. Η εφημερίδα....

 

We have 69 guests and no members online