Σχολικό Έτος 2018-19

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΕΙ 

 

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου συγχαίρει θερμά τους απόφοιτους του σχολείου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, με την ευχή να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι δύο (2) απόφοιτοι, εκ των οποίων ο ένας του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας πέτυχε στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) και ο άλλος του Τομέα Πληροφορικής πέτυχε στη σχολή ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ).

Επίσης, δεκαοκτώ (18) απόφοιτοι, πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ.

Συγκεκριμένα: 

Τομέας Πληροφορικής 

 1.Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Ιωάννινα (2 επιτυχόντες).

 2. Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Πάτρα (1 επιτυχών). 

3. Εφαρμοσμένη Πληροφορική - Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών, Θεσσαλονίκη (1 επιτυχών). 

4. Πληροφορικής,  Πειραιά (1επιτυχών).

5. Πληροφορικής,  Κέρκυρα (1 επιτυχών). 

 6. Διοικητικής Επιστήμης και ΤεχνολογίαςΠάτρα, (1 επιτυχών). 

 

Τομέας Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας  

1. Επιστήμη Διαιτολογίας και Διατροφής, Αθήνα (1 επιτυχών). 

2. Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής, Λήμνος (1 επιτυχών). 

3. Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Τρίκαλα(1 επιτυχών). 

4. Φυσικοθεραπείας, Αίγιο (1 επιτυχών). 

5. Θεατρικών Σπουδών, Πάτρα (1 επιτυχών). 

6. Θεατρικών Σπουδών, Ναύπλιο (1 επιτυχών). 

7. Νοσηλευτική, Αιγάλεω (1 επιτυχών). 

8. Νοσηλευτική, Τρίπολης (1 επιτυχών). 

9. Νοσηλευτική, Διδυμότειχο (1 επιτυχών). 

10. Μαιευτική, Πτολεμαΐδα (1 επιτυχών). 

11. Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Ρόδος (1 επιτυχών), 


Τομέας Πληροφορικής (10% απόφοιτοι)

1.Επιστήμης Υπολογιστών, Ηράκλειο. 

2.Ψηφιακών Συστημάτων, Λάρισα. 

Η σκληρή δουλειά, η μεθοδικότητα και η ψυχική δύναμη των μαθητών μας, υπό την πολύτιμη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και με την αμέριστη συμπαράσταση των οικογενειών τους, απέδωσαν καρπούς, σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον. 

Θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχές για καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους μαθητές, ακόμα και σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν φέτος σε μια σχολή της επιλογής τους. Η ζωή είναι μπροστά για όλους τους νέους ανθρώπους και έτσι με υπομονή, πίστη και σκληρή δουλειά όλοι μπορούν να επιτύχουν μακροπρόθεσμα όποιο στόχο και αν έχουν θέσει.

Καταστάσεις επιτυχόντων 

Νέο Σύστημα 90%
Με το 10%  

Βάσεις 2019   


Διαδικασίες για την Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου ΕΠΑΛ 2019

 

 

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2019 ξεκινούν από την Παρασκευή 21-6-2019 και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 15-7-2019.

 

Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

 

Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση:
 http://exams.it.minedu.gov.gr/ 

να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση). Μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και τη Δευτέρα 15-7-2019Περισσότερα....

 

Το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑ.Λ. 2019 για τους υποψήφιους που  συμμετέχουν στις φετινές  Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταία έτη συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ.  το 2017 και το 2018. Μηχανογραφικό Δελτίο ΕΠΑΛ 

 

 


Προκήρυξη Εισαγωγής στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού 

 

 

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη που αφορά την εισαγωγή σπουδαστών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.). Από την Τρίτη 11/6/2019 έως και την Πέμπτη 11/7/2019, η κατάθεση των δικαιολογητικών για τους υποψήφιους της πρώτης γενικής κατηγορίας και έως την Πέμπτη 8/8/2019 για τους υποψηφίους της δεύτερης γενικής κατηγορίας. 

 

Διαβάστε εδώ την προκήρυξη. 

 

 

 


O θεσμός των Διετών Προγραμμάτων Σπουδών 
σε Πανεπιστήμια για Αποφοίτους ΕΠΑ.Λ.

 

 2019 06 06 13 30 03

 

Με 60 και πλέον προγράμματα σπουδών σε 11 Πανεπιστήμια της χώρας ξεκινά από το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020 η πρώτη φάση υλοποίησης του θεσμού των Διετών Προγραμμάτων Σπουδών. Στα προγράμματα θα μπορούν να φοιτήσουν περίπου 1.500 απόφοιτοι των ΕΠΑ.Λ  οι οποίοι θα επιλεγούν χωρίς εξετάσεις, με βάση τον βαθμό απολυτηρίου ή τον βαθμό του πτυχίου ειδικότητας του ΕΠΑ.Λ. Η φοίτηση είναι δωρεάν και διαρκεί τέσσερα ακαδημαϊκά εξάμηνα, περιλαμβανομένων και των εργαστηρίων και της πρακτικής άσκησης. Σημειώνεται ότι στους αποφοίτους των Διετών Προγραμμάτων Σπουδών των Πανεπιστημίων θα απονέμονται διπλώματα επιπέδου 5 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων. Περισσότερα...

 


 

 

Το Νέο Μηχανογραφικό ΕΠΑ.Λ. 2019

 

mixanografiko 2016

 

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑ.Λ. 2019 για τους υποψήφιους που  συμμετέχουν στις φετινές  Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταία έτη συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ.  το 2017 και το 2018.

Οι σχολές που περιλαμβάνονται στο νέο μηχανογραφικό ανάλογα με τον τομέα του σχολείου μας:
1. Τομέας Πληροφορικής

2. Τομέας Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας

3. Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών

4. Τομέας Δομικών Έργων-Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού

5. Κοινή Ομάδα Σχολών

 Το Μηχανογραφικό ΕΠΑΛ με όλους τους τομείς

 


Ποσοστά Θέσεων Αποφοίτων ΕΠΑΛ

 

στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

 

Δημοσιεύτηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση αναφορικά με την πρόσβαση των αποφοίτων Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) σε ποσοστά θέσεων επί του συνολικού αριθμού εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και εφεξής. Όπως προβλέπεται από τον πρόσφατο νόμο 4610/19 (Άρθρο 214) και με βάση το νέο ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας, το ποσοστό των θέσεων σε Σχολές και Τμήματα συναφή ή αντίστοιχα με τους τομείς των ΕΠΑΛ, αυξάνεται και διαμορφώνεται ως εξής: 

 

pososta epal

 

Οι απόφοιτοι των εσπερινών ΕΠΑΛ εισάγονται σε ποσοστό 1% του συνολικού αριθμού των θέσεων (επιπλέον θέσεις) και για πρώτη φορά, διευρύνεται η δυνατότητα πρόσβασης σε Πανεπιστημιακές Σχολές και Τμήματα, ενώ διατηρείται το δικαίωμα επιλογής συμμετοχής τους στις εξετάσεις των ημερήσιων ΕΠΑΛ με περισσότερες διεξόδους.

 

 


 

 Τα τμήματα των ΑΕΙ στα οποία έχουν πρόσβαση οι απόφοιτοι των τομέων του σχολείου μας 

  

Καθορίστηκαν, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, οι Σχολές, τα τμήματα και οι Εισαγωγικές κατευθύνσεις  τμημάτων, των οποίων τα γνωστικά αντικείμενα είναι αντίστοιχα ή συναφή με τους τομείς των ΕΠΑ.Λ. για πρόσβαση των αποφοίτων Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι συντελεστές βαρύτητας και ο τρόπος υπολογισμού των μορίων. Σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ ορίζονται τα παρακάτω τμήματα ΑΕΙ για τους τομείς που λειτουργούν στο σχολείο μας: 

1. Τομέας Πληροφορικής

2. Τομέας Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας

3. Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών

4. Τομέας Δομικών Έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού

5. Κοινή Ομάδα Σχολών για όλους τους τομείς  

Το ΦΕΚ 

 

 Συντελεστές Βαρύτητας-Τρόπος Υπολογισμού Μορίων Πανελλαδικών

  

Α) για εισαγωγή στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων όλων των Τομέων πλην της Κοινής Ομάδας Σχολών :

− για το μάθημα «Μαθηματικά» (Άλγεβρα) συντελεστής 1,5
− για το μάθημα «Νέα Ελληνικά» συντελεστής 1,5
− για το α ́ μάθημα ειδικότητας συντελεστής 3,5
− για το β ́ μάθημα ειδικότητας συντελεστής 3,5


Β) Για εισαγωγή στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Κοινής Ομάδας Σχολών:

− για το μάθημα «Μαθηματικά» (Άλγεβρα) συντελεστής 3,5
− για το μάθημα «Νέα Ελληνικά» συντελεστής 3,5
− για το α ́ μάθημα ειδικότητας συντελεστής 1,5
− για το β ́ μάθημα ειδικότητας συντελεστής 1,5


Γ) Για το ειδικό μάθημα της
ξένης γλώσσας για όλα τα τμήματα που απαιτείται ορίζεται συντελεστής 1.

Δ) Για τα ειδικά μαθήματα της «Αρμονίας» και του «Ελέγχου μουσικών ακουστικών ικανοτήτων» ορίζεται συντελεστής 2 για το μέσο όρο των βαθμών τους.

Ε) Ο τρόπος εξαγωγής της συνολικής βαθμολογίας των υποψηφίων που επιθυμούν εισαγωγή στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων περιγράφεται αναλυτικά στις διατάξεις του άρθρου 19 του ν. 4559/2018 (142 Α ́), όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 45 του ν. 4589/2019 (13 Α ́ ) και της σχετικής Φ.253/23170/Α5/14-2-2019 (ΦΕΚ 504 Β ́) υπουργικής απόφασης.

Ζ) Για τα ειδικά μαθήματα του «Ελευθέρου Σχεδίου» και του «Γραμμικού Σχεδίου» ορίζεται συντελεστής 2 για το μέσο όρο των βαθμών τους.

ΣΤ) Στις πρακτικές δοκιμασίες για την εισαγωγή στα τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ορίζεται συντελεστής 2 για το μέσο όρο των βαθμών τους.

Για τον υπολογισμό του συνόλου των μορίων κάθε υποψήφιου/-ας αθροίζονται τα γινόμενα του βαθμού κάθε μαθήματος που προκύπτει με τον αντίστοιχο συντελεστή και στη συνέχεια το τελικό άθροισμα πολλαπλασιάζεται με το 100. Αν στη συνολική βαθμολογία προκύπτει και δεκαδικό μέρος γίνεται στρογγυλοποίηση στην πλησιέστερη ακέραιη μονάδα ως ακολούθως: Αν το δεκαδικό μέρος είναι μικρότερο της μισής ακέραιης μονάδας (0,5) παραλείπεται. Αν το δεκαδικό μέρος είναι ίσο ή μεγαλύτερο της μισής ακέραιης μονάδας (0,5) τότε η συνολική βαθμολογία στρογγυλοποιείται στην αμέσως επόμενη ακέραιη μονάδα.


 

Προκήρυξη Διαγωνισμού για την Εισαγωγή Σπουδαστών στις Σχολές  Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το Σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

 

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη που αφορά την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές αξιωματικών και αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Η κατάθεση των δικαιολογητικών από τους υποψήφιους θα πρέπει να γίνει έως τις 5-6-2019 και ώρα 15:00 στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους. Διαβάστε την προκήρυξη εδώ.

 


Προκήρυξη Διαγωνισμού για την Εισαγωγή Σπουδαστών στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας
με το Σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020

 

Αποτέλεσμα εικόνας για πυροσβεστων

 

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη που αφορά την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. 
Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (www.fireservice.gr) από την Τρίτη 18/06/2019 έως και την Τρίτη 25/06/2019.
Στη συνέχεια  οι υποψήφιοι θα πρέπει να εκτυπώσουν το αποδεικτικό της ηλεκτρονικής υποβολής (εις διπλούν) και να μεταβούν αυτοπροσώπως στις έδρες των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών, από την Τετάρτη 19/06/2019 έως και την Τετάρτη 26/06/2019 και από ώρα 08:00΄ έως ώρα 16:00΄ (συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου) για να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 
 
Περισσότερα στην προκήρυξη.

 


 

 

Ενημέρωση Υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για τεφαα 

 

Το Υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζει στους υποψηφίους που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και το είχαν δηλώσει στην Αίτηση που κατέθεσαν στο Λύκειό τους, ότι οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες (Αγωνίσματα), θα διεξαχθούν από την Τρίτη  18 Ιουνίου 2019  μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στις οριζόμενες επιτροπές.  

 

Όσοι απόφοιτοι   διεκδικούν την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ με τη διαδικασία του 10% των θέσεων εισακτέων,  χωρίς νέα εξέταση, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με βάση τη βαθμολογία της τελευταίας εξέτασής τους στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και  πρακτικές δοκιμασίες.  Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ. 
Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με: 
α) Δύο (2) μικρές φωτογραφίες

 

β) Βεβαίωση οπτικής οξύτητας, ακτινογραφία θώρακα και καρδιογράφημα με σχετικές γνωματεύσεις. Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό. Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους. 
γ)Το δελτίο εξεταζομένου από το Λύκειό τους  όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου.
δ)Ο υποψήφιος επίσης θα έχει μαζί του Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότηταςΠερισσότερα...

 

 

 


 

 

 

 

 

Προκήρυξη Εισαγωγής Δοκίμων Σημαιοφόρων και

 

Δοκίμων Λιμενοφυλάκων στο Λιμενικό Σώμα

 

μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

 Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα

 

Δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η προκήρυξη που αφορά την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το Σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-20. Όσοι/ες έχουν τα απαιτούμενα προσόντα της προκήρυξης και επιθυμούν να εισαχθούν στις παραγωγικές Σχολές του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., συμπληρώνουν ηλεκτρονικά Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το διαγωνισμό, τις ημερομηνίες από 06/05/2019 ημέρα Δευτέρα, έως και 15/05/2019 ημέρα Τετάρτη και αποστέλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μαζί με την αίτηση αποκλειστικά στις αναφερόμενες ημερομηνίες.
Αναλυτικά η προκήρυξη...

 

Ηλεκτρονική Αίτηση...

 


 

 

 

 

 

Προκήρυξη Εισαγωγής Σπουδαστών/στριών

 

 στις Στρατιωτικές Σχολές

 

μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

 

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών/στριών στις Στρατιωτικές Σχολές για το Ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Η υποβολή της Αίτησης και των απαραίτητων ∆ικαιολογητικών γίνεται μόνο ηλεκτρονικά,  από την Πέµπτη 2 Μαΐου και ώρα 00:00 έως τη ∆ευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 24:00.

 

Η προκήρυξη..

 

 Η αίτηση.. 

 


 

 

 

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων ειδικών μαθημάτων και πρακτικής δοκιμασίας για τα ΤΕΦΑΑ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για πανελλαδικεσ

 

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων το πρόγραμμα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων, των μουσικών μαθημάτων, καθώς  και η προθεσμία διεξαγωγής υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑΗ Εγκύκλιος...

 


 

 

Παράταση Υποβολής Αίτησης-Δήλωσης

για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 

Παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 και μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των αντιστοίχων ημερησίων/εσπερινών Λυκείων, η προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής μαθητών και αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2019 των ΕΠΑΛ και ΓΕΛ.

 

 


 

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων 
ΕΠΑ.Λ.  2019

 

Αποτέλεσμα εικόνας για πανελλαδικες προγραμμα 2019 επαλ

 

Ανακοινώθηκε  από το Υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ για το 2019. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 6 Ιουνίου 2019 και θα ολοκληρωθούν στις 20 Ιουνίου 2019Αναλυτικά το πρόγραμμα....

  

 

Ύλη Πανελλαδικών Μαθημάτων ΕΠΑΛ σχολ. έτους 2018-19 

 

 

 

 

We have 57 guests and no members online