ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΑΣ
Οδηγός Εργασίας και Μαθητείας ΕΠΑΛ 2023
Διαφημιστικό Φυλλάδιο
Οι Τομείς του σχολείου μας
|
|
|
|
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (9 - 12 -2024)
Διαχείριση Άγχους Εξετάσεων (Συνοπτικός Οδηγός)
Ευαισθητοποίηση και Δράση για την Έμφυλη Βία στο σχολείο μας
Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025, και στο πλαίσιο της Δράσης «Μαθαίνω να ζω με τον άλλο», ο εκπαιδευτικός και Επίκουρος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, π. Χριστόφορος Χρόνης, ενημέρωσε τους μαθητές των τμημάτων Α4 και Β4 Υγείας σχετικά με την έμφυλη βία. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον π. Χριστόφορο Χρόνη για την εξαιρετική ομιλία του καθώς και την εκπαιδευτικό του σχολείου μας κ. Ιωακειμίδου Ελένη που οργάνωσε και υλοποίησε αυτή την δράση.
Η ομιλία του, μέσα από καθημερινά παραδείγματα, μας βοήθησε να κατανοήσουμε καλύτερα ότι η έμφυλη βία, είτε στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο χώρο, αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πηγάζει από την ανισότητα ισχύος μεταξύ των φύλων. Μέσα από την ομιλία του, αναδείχθηκαν οι μορφές της έμφυλης βίας, όπως η λεκτική, ψυχολογική, σωματική και οικονομική κακοποίηση, αλλά και οι σοβαρές συνέπειες που επιφέρει στη σωματική, ψυχική και κοινωνική υγεία των θυμάτων. Τον ευχαριστούμε θερμά που μοιράστηκε μαζί μας τη γνώση και την ευαισθησία του, συμβάλλοντας στην κατανόηση ενός τόσο σημαντικού κοινωνικού ζητήματος.
Μια ιδιαίτερη πρόκληση για τους μαθητές ήταν η διαχείριση της σίτισης της αποστολής, καθώς έπρεπε να οργανωθούν σε ομάδες και να συνεργαστούν για την προετοιμασία των γευμάτων, αποκτώντας πολύτιμες δεξιότητες ομαδικής εργασίας.
Στο πλαίσιο του δημιουργικού σκέλους του προγράμματος, οι μαθητές εργάστηκαν πάνω σε προσχέδια για τη δημιουργία μακέτας που αφορούσε τις ανεμογεννήτριες. Με ιδιαίτερο ζήλο, κατάφεραν να υλοποιήσουν κάποιες από τις ιδέες τους, ενώ κατασκεύασαν και ένα μικρό δεντρόσπιτο, χρησιμοποιώντας απλά και ανακυκλώσιμα υλικά. Η δραστηριότητα αυτή συνδύαζε δημιουργικότητα και πρακτικές δεξιότητες, ενθαρρύνοντας τη συνεργασία μεταξύ των ομάδων.
Το πρόγραμμα αποτέλεσε μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους μαθητές, καθώς ενίσχυσε τη σύνδεσή τους με τη φύση, την περιβαλλοντική τους συνείδηση και τις δεξιότητες συνεργασίας και δημιουργικότητας.
Η εμπειρία αυτή αποτέλεσε μόνο την αρχή για μια σειρά δράσεων που στοχεύουν στη βιωματική μάθηση και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Στο μέλλον, προβλέπονται πρωτοβουλίες όπως παρώμοιες δράσεις, εκπαιδευτικές επισκέψεις, συμμετοχή σε εθελοντικές δραστηριότητες και ανάπτυξη προτάσεων για βιώσιμες λύσεις στο σχολείο και την κοινότητα.
Συμμετοχή του 2ου ΕΠΑ.Λ Αγρινίου στο Διαδικτυακό Σεμινάριο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανική Μάθηση»
Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 , οι εκπαιδευτικοί Αγγελική Παππά και Αικατερίνη Ζέϊκου, στο πλαίσιο της δράσης «Ρομποτική- Ευφυή Συστήματα στις υπηρεσίες του Ανθρώπου», μαζί με τους μαθητές των τμημάτων της Α΄ τάξης, παρακολούθησαν το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανική Μάθηση».
Η συμμετοχή του σχολείου στη συγκεκριμένη διαδικτυακή δράση διήρκεσε μία διδακτική ώρα και πρόσφερε μια μοναδική ευκαιρία σε όλους να εμπλακούν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Μεταξύ αυτών, οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να μάθουν πώς να εκπαιδεύουν έναν υπολογιστή να παίζει παιχνίδια, καθώς και να ασχοληθούν με άλλες δημιουργικές δραστηριότητες, όπως αυτές που είναι διαθέσιμες στους συνδέσμους : Raspberry Pi AI Activities – Supermarket και https://machinelearningforkids.co.uk/.
Η εμπειρία αυτή ενθουσίασε τόσο τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς, προάγοντας τη γνώση και την κατανόηση σε σύγχρονες τεχνολογίες.
KIDS SAVE LIVES
Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2024 το σχολείο μας συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του KIDS SAVE LIVES στο θεωρητικό μάθημα με εκπρόσωπο για την πιστοποίηση εκπαιδευτικού την κ. Ξένου Ευρυδίκη κλ. ΠΕ87.01. Η συμμετοχή του σχολείου έγινε στο πλαίσιο των δράσεων του 2ου ΕΠΑΛ και Ε.Κ Αγρινίου «Μαθαίνω να ζω με τον άλλο» και «εθελοντισμός». Περίπου 150 μαθητές και των τριών τάξεων μαζί με τους εκπαιδευτικούς Ανδρέου Αγγελική, Ιωακειμίδου Ελένη Λάππα Αναστασία και Νικητοπούλου Μαρία παρακολούθησαν με ενδιαφέρον ώστε να μάθουν και να γίνει ο καθένας ο Πρώτος Ανταποκρινόμενος που θα βοηθήσει με αλληλεγγύη και γνώσεις ένα θύμα που κινδυνεύει, μέχρι να φτάσει η εξειδικευμένη βοήθεια.
Το θεωρητικό μέρος της παρουσίασης περιλάμβανε Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.
Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία!
ΦΕΚ 6584 Β 2024_4η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ
Το 2ο ΕΠΑΛ και Ε.Κ Αγρινίου εξερευνά τον Κόσμο της Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη του σχολείου μας στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο των δράσεων Ρομποτική - Ευφυή Συστήματα στις υπηρεσίες των ανθρώπων και Eκπαιδευτικές & Επαγγελματικές προοπτικές μετά το ΕΠΑ.Λ .
Οι μαθητές των Β’ και Γ’ τάξεων του τομέα Πληροφορικής και Υγείας του σχολείου μας συμμετείχαν στην επίσκεψη, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής Παπαθανασίου Λεωνίδα, Μαρκή Γεώργιο, Τίτη Άγγελο, Γεωργίου Ειρήνη και Λουρόπουλο Αθανάσιο.
Οι μαθητές επισκέφθηκαν το Εργαστήριο Σχεδιασμού Ενσωματωμένων Συστημάτων και Εφαρμογών του τμήματος. Εκεί, ο υποψήφιος διδάκτορας κ. Σπουρνίας παρουσίασε τεχνολογίες αιχμής από τους τομείς του Internet of Things (IoT) και των Κυβερνοφυσικών Συστημάτων (Cyber-Physical Systems), που έχουν αναπτυχθεί στο ερευνητικό εργαστήριο ESDA LAB.
Μεταξύ των εφαρμογών που παρουσιάστηκαν ήταν:
Έξυπνος καθρέφτης: Ο καθρέφτης μετρά τη θερμοκρασία του σώματος και τους παλμούς της καρδιάς όταν το άτομο ακουμπά το δάχτυλό του πάνω σε αυτόν.
Τον ψηφιακό βοηθό “Αλεξάνδρα”: που εκτελεί φωνητικές εντολές.
Ο μηχανικός πληροφορικής κ. Θεόδωρος μίλησε στους μαθητές για την τεχνολογία Digital Twin και παρουσίασε ένα σύστημα προσομοίωσης πτήσης. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την προσομοίωση, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό.
Οι εφαρμογές που παρουσιάστηκαν περιλάμβαναν τον έλεγχο αισθητήρων και διακοπτών για χρήση σε οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, όπως Συστήματα ασφαλείας, και Ιατρικές εφαρμογές.
Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές μας να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτόμες τεχνολογίες και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον τομέα της Πληροφορικής και των Ενσωματωμένων Συστημάτων.
Την Τετάρτη 11/12/2024 το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου μαζί με τον με τον κ. Σπύρο Τσοβόλα, υπεύθυνο του ΕΚΦΕ Αγρινίου, εξερεύνησαν τη φυσική στις εφαρμογές ρομποτικής.
Στο αμφιθέατρο του Σχολείου περίπου 150 μαθητές των Α΄Β΄και Γ΄ τάξεων με τον κ. Τσοβόλα Σπύρο και τους εκπαιδευτικούς Παπαθανασίου Λεωνίδα, Τίτη Άγγελο, Ειρήνη Γεωργίου, Πύργα Ευάγγελο, Νταβαρίνου Μαρία, Ζέϊκου Αικατερίνη και Ιωακειμίδου Ελένη παρακολούθησαν την πραγματοποίηση επίδειξης ρομποτικών συστημάτων και αυτοματισμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή. Επίσης, ο κ. Τσοβόλας παρουσίασε και διάφορους τρόπους επίλυσης προβλημάτων από τη σκοπιά διαφόρων επιστημών. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων Ρομποτική και Ευφυή Συστήματα στις Υπηρεσίες του ανθρώπου και Ενδυνάμωση Κοινωνικής Ευθύνης και Ενεργής Συμμετοχής σε Κοινωφελείς Δράσεις.
Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία!
3 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
«Η ενσυναίσθηση ακολουθεί της ενημέρωσης και αυτή μπορεί να γίνεται και βιωματικά με τη συνύπαρξη όλων»
Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 10.30 π.μ. στο ΔΑΚ Αγρινίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και επίδειξη του παραολυμπιακού αθλήματοςBoccia (Μπότσα). Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, και συνδιοργανωτές ήταν η εθελοντική ομάδα «Ο.Δ.Ο.Ι. – Όλοι Διαφορετικοί Όλοι Ίσοι», η ΑΜΚΕ «Βιώσιμος Κόσμος», το Αθλητικό Σωματείο «Άγιος Χριστόφορος» και ο «Παναθηναϊκός ΑμεΑ».
***Το μπότσα (ορθή προφορά μπότσα, ιταλ. Boccia) είναι άθλημα για αθλητές με αναπηρία. Είναι διασκευασμένη μορφή του ιταλικού αθλήματος μπότσε και έχει σχεδιαστεί ώστε να παίζεται από άτομα με εγκεφαλική παράλυση ή άλλη κινητική αναπηρία που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο. Αποτελεί παραολυμπιακό άθλημα και παίζεται σε περισσότερες από 40 χώρες. Στο πρόγραμμα των Παραολυμπιακών Αγώνων μπήκε για πρώτη φορά το 1984 στην Παραολυμπιάδα της Νέας Υόρκης. Είναι ένα από τα τρία αθλήματα των Παραολυμπιακών Αγώνων που δεν έχουν αντίστοιχο Ολυμπιακό άθλημα.
Στο πλαίσιο της δράσης «Διαμορφώνοντας ένα πολυδιάστατο και εξωστρεφές σχολείο» το τμήμα Α2 του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου μαζί με τους εκπαιδευτικούς Αναστασοπούλου Γεωργία, Βετσοπούλου Ελένη, Σκιαδά Καλλιόπη και Τουφεκούλα Δημήτρη συμμετείχαν στην εκδήλωση, η οποία αποτέλεσε αφορμή ευαισθητοποίησης σε θέματα αποδοχής της αναπηρίας και της διαφορετικότητας, κατανοώντας ότι και τα άτομα με αναπηρία έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν ισότιμα σε κάθε έκφανση της κοινωνικής, επαγγελματικής και αθλητικής δραστηριότητας.
Μεγάλη Διάκριση του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου στον Διαγωνισμό «Υδατοκαλλιέργειες»
Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου2024, οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου και συγκεκριμένα της Β΄ τάξης του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, με τους εκπαιδευτικούς Ειρήνη Γεωργίου, Σπύρο Νιαβή, Μαρία Νταβαρίνου, Βασιλική Δανιά, Αγγελική Ανδρέου, Αθηνά Κουτσούκη, Ευάγγελο Πύργα και Ελένη Ιωακειμίδου διακρίθηκαν στον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό του Πανεπιστημίου Πατρών, του τμήματος Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών με τίτλο: "Υδατοκαλλιέργειες", στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας Υδατοκαλλιέργειας», γνωστής παγκοσμίως και ως «Ημέρα του Αγίου Ανδρέα». Στο διαγωνισμό συμμετείχαν με τα Περιβαλλοντικά Προγράμματα «Πράσινες Διαδρομές Ανακύκλωση, Σχολικός Κήπος και Επαναχρησιμοποίηση Υλικών», καθώς και τη δράση «Ενδυνάμωση Κοινωνικής Ευθύνης και Ενεργής Συμμετοχής σε Κοινωφελείς Δράσεις».
Η επιλογή του θέματος βασίστηκε σε προσωπική επιλογή της ομάδας μαθητών και των εκπαιδευτικών, με θέμα που σχετίζεται με την υδατοκαλλιέργεια στην Ελλάδα σήμερα. Ξεχωριστά σχόλια απέσπασε ο μαθητής της Β' τάξης Εφαρμοσμένων Τεχνών, Μυλωνάς Βασίλειος από την πανεπιστημιακή κοινότητα, η οποία ζήτησε και συνεργασία με τον ταλαντούχο μαθητή και της ομάδας.
Συγχαίρουμε επίσης τους καθηγητές του Πανεπιστημίου, κ. Βλάχο και τον κ. Θεοδώρου για την άψογη διοργάνωση του διαγωνισμού.
Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του Πανεπιστημίου Πατρών, που μας έδωσαν την ευκαιρία να συνδέσουμε το σχολείο μας με την πανεπιστημιακή κοινότητα και να ζήσουμε όλοι εμείς εκπαιδευτικοί και μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ Αγρινίου μία ξεχωριστή εμπειρία.
Η εγκύκλιος για την προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες,για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025
« Η Ρομποτική ως Γέφυρα Εκπαίδευσης: Συνεργασία 2ου ΕΠΑΛ και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου »
Την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2024, στο πλαίσιο της δράσης «Ρομποτική - Ευφυή Συστήματα στις Υπηρεσίες του Ανθρώπου», οι εκπαιδευτικοί του Εργαστηριακού Κέντρου(Ε.Κ.) Αγρινίου κ. Παπαθανασίου Λεωνίδας, κ Τίτης Άγγελος, και του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου, η κα Γεωργίου Ειρήνη , επισκέφθηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον διευθυντή του Δημοτικού, κ. Μπρούτα Νικόλαο, καθώς και τις εκπαιδευτικούς κ. Καραπάνου Αικατερίνη (ΠΕ06) και Σπαή Όλγα (ΠΕ86).
Δείτε εδώ το ολόκληρο το άρθρο (pdf).
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2025
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την εγκύκλιο (pdf)
«Το Ταξίδι της Τροφής»: Μαθητές και Εκπαιδευτικοί Ανακαλύπτουν τη Δύναμη της Υγιεινής Διατροφής και της Μείωσης Σπατάλης Τροφίμων
Την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2024, στο πλαίσιο της δράσης "«Ενδυνάμωση Κοινωνικής Ευθύνης και Ενεργής Συμμετοχής σε Κοινωφελείς Δράσεις», οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου κα. Παπαδογεώργου, κ. Πύργας, Πατέρας Χρόνης, κα. Σκιαδά, κα Κουτσούκη και η κα. Γεωργίου, καθώς και οι μαθητές των τμημάτων Α4, Β4, Β6, Β’ Εφαρμοσμένων Tεχνών και Γ’ Γραφικών συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο πρόγραμμα «Το Ταξίδι της Τροφής», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του «Εθνικού Προγράμματος Άσκησης και Υγιεινής Διατροφής - Αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας» του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με τη UNICEF και χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.
Η δράση, σύμφωνα με την κ. Μπάρκα - Κατσένου Χριστιάνα, η οποία παρουσίασε το πρόγραμμα και είναι και η Τοπική Συντονίστρια Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας της οργάνωσης «Μπορούμε» έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την υιοθέτηση υγιεινών και βιώσιμων διατροφικών συνηθειών.
Οι μαθητές παρακολούθησαν την παρουσίαση για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και τη σημασία της υγιεινής διατροφής, με τη χρήση εκπαιδευτικού υλικού που έχει αναπτυχθεί από την οργάνωση «Μπορούμε». Παράλληλα, ενδιαφέρθηκαν να υλοποιήσουν Εκπαιδευτικές Επισκέψεις στις Λαϊκές Αγορές, συμμετέχοντας ενεργά στη συλλογή αδιάθετων φρέσκων φρούτων και λαχανικών από πάγκους παραγωγών, προωθώντας τη βιωματική μάθηση. Τα τρόφιμα που θα συλλεχθούν θα παραδοθούν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων για τη στήριξη ευάλωτων οικογενειών.
Οι συμμετέχοντες, μέσα από τις δράσεις αυτές, καλλιέργησαν την αξία του εθελοντισμού και του ενεργού πολίτη, ενώ παράλληλα ανακάλυψαν τη σημασία της μείωσης της σπατάλης τροφίμων και της προώθησης της διατροφικής βιωσιμότητας.
Γιορτή Εξέγερσης Πολυτεχνείου
Την Παρασκευή 15/11/2024, το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου τίμησε την επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές με τη βοήθεια των καθηγητών τους επέλεξαν κείμενα, ποιήματα, ηχητικά ντοκουμέντα, μουσική και σκηνικά με εικόνες και συνθήματα που παραπέμπανε σε μνήμες των γεγονότων που διαδραματίστηκαν εκείνες τις ημέρες του 1973.
51 χρόνια μετά... Κανένας δεν ξεχνά... Τίποτα δεν ξεχνιέται.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΚΛΑΣΗΣ 2028 (ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007)
Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου 2024-2025
Κάντε κλικ εδώ να δείτε το έγγραφο (pdf).
Αχ Ελλάδα σ΄αγαπώ και βαθιά σ΄ευχαριστώ
γιατί μ΄έμαθες και ξέρω ν΄ανασαίνω όπου βρεθώ
να πεθαίνω όπου πατώ και να μη σε υποφέρω
στίχοι: Ρασούλης Μ.
Το σχολείο μας τίμησε φέτος την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με μια όμορφη θεατρική παράσταση, με τίτλο «Ο Καλός Στρατιώτης Κλάους».
Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024, η κ. Παππά Αγγελική διάβασε το πρακτικό του Συλλόγου Διδασκόντων, όπου ανακοινώθηκε η σημαιοφόρος και οι παραστάτες για την παρέλαση. Αμέσως μετά, η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Βούλγαρη Χριστίνα, παρέδωσε με τιμή τη σημαία στη μαθήτρια της Γ΄ τάξης, Πολύζου Αναστασία.
Στη συνέχεια, οι μαθητές μας παρουσίασαν το θεατρικό έργο που ετοίμασαν με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Ανδρέου Αγγελικής, Γεωργίου Ειρήνης και Νικητοπούλου Μαρίας. Τα σκηνικά της γιορτής επιμελήθηκε ο εκπαιδευτικός κ. Νιαβής Σ, μαζί με τους μαθητές του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο, τον οποίο έψαλαν όλοι μαζί, μαθητές και εκπαιδευτικοί.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Βετσοπούλου Ελένη, που αποτύπωσε τις όμορφες στιγμές της γιορτής.
We have 85 guests and no members online